Menü ausblenden

Gedichte

Stories, Gedichte und mehr

zur Desktop-Ansicht wechseln. zur mobilen Ansicht wechseln.

Your Life

von miracle

I don’t be normal
I don’t be formal
Do I wanna be normal
Do I wanna be formal
I don’t want to be perfect
I want to be me

I need a miracle
That kicks me out
Of the old, wrong, world
With its lyes and foolishnesses

This bad world
This poor people
This wrong love
This damn life

But when you realize
There’s only one life
The new braveness
And live your dream

Your life is your mirror
Your life is no horror
Your life is a gift
Your life is your chance

You needn’t be normal
You needn’t be formal
Don’t be normal
Don’t be formal

It’s your life


für eine besondere Person, die ich niemals vergessen werde. Danke für alles, mein Sonnenschein!

© 2005 by miracle

Wenn du dem Autor eine kurze Nachricht zukommen lassen möchtest, kannst du unser Mail-Formular dazu benutzen.

Was ist Zweiundneunzig minus Vierzehn?