Menü ausblenden

Gedichte

Stories, Gedichte und mehr

zur Desktop-Ansicht wechseln. zur mobilen Ansicht wechseln.

Lente

von haukanderl

De laatste vorst is net voorbij
En het gevoel van ach zo blij
Komt mij vrolijk vergezellen
Ik zeg de winter vaarwel en
Draai mijn gezicht naar de zon

De oceaan van kleuren wordt alsmaar meer
Ik glimlach in richting lente en naar het mooie weer
Geuren en vogelenzang zijn al om mij heen
Wil de natuur voelen van kop tot teen
Duik erin zoals in fris water van de bron

Wenn du dem Autor eine kurze Nachricht zukommen lassen möchtest, kannst du unser Mail-Formular dazu benutzen.

Was ist Hundert minus Sechsundsiebzig?